‘Talent vinden en door-ontwikkelen’

Over ons

IXIUT: ontwikkelen van mens en organisatie

IXIUT is hardop uitgesproken ‘ik zie ut’. Onze naam associeert aan het zien van talent via gedrags- en drijfverenanalyses. Vanuit onze optiek bepalen mensen de ontwikkeling van een organisatie en bepalen drijfveren de ontwikkeling van de mens.

De drijvende kracht achter IXIUT Assessment is Eva Brongers. Zij studeerde aan de HU University of Applied Sciences Utrecht (Hogeschool Utrecht). Zij is gespecialiseerd in pedagogiek, didactiek, groepsdynamica en coaching. Zij heeft ruime ervaring in werving & selectie, onder meer in de sector transport & logistiek, horeca, toerisme en in het onderwijs.

 

Loopbaanbegeleiding en assessments

Na werving & selectie is goede begeleiding essentieel in het binden en boeien van personeel. Loopbaanbegeleiding, assessments, intake- en portfoliogesprekken en ontwikkeling van competenties zijn koren op de molen van IXIUT. Ons bedrijf werkt samen met enkele geselecteerde partners, die gespecialiseerd zijn in communicatie en het schrijven van functieprofielen. Kortom, werken met IXIUT betekent dat u talent vindt, ontdekt of doorontwikkelt!

Meer weten over de mogelijkheden?