Assessment

Gedragsanalyse

Drijfveren-analyse

Functieprofiel opstellen

Team ontwikkeling

‘Functieprofiel biedt houvast’

Diensten

Functieprofiel opstellen 

Een functieprofiel brengt op een eenduidige manier onder woorden wat een functie inhoudt. U heeft daar tijdens en na een selectieprocedure profijt van. IXIUT Assessment ondersteunt u hierin graag.

Een kort functieprofiel kunt u gebruiken voor een advertentie. De uitgebreide versie is handig bij de selectie van sollicitatiebrieven en bij het sollicitatiegesprekken. Maar ook bij de jaarlijkse beoordeling geeft het houvast. Het laat u zien wat de verwachtingen waren rondom de functie. IXIUT!

 

Werving en selectie

In een functieprofiel moeten zaken staan als functienaam, de bedrijfscultuur waar iemand in moet passen, de positie van de functie, taken en verantwoordelijkheden, competenties en arbeidsvoorwaarden. Daarbij is het goed doorgroeimogelijkheden te noemen en te letten op de functie-eisen die u mag stellen. Hierin volgen we in Nederland het college voor de Rechten van de Mens. Belangrijk is in elk geval een transparante en zorgvuldige werving- en selectieprocedure te volgen.

 

Goede match maken

Als u goed in beeld heeft welke functie-eisen u mag stellen en wie u zoekt, vergroot dit de kans op een goede match.

IXIUT kan uw veel werk uit handen nemen. Aan de hand van een gesprek stellen wij voor u een lang en verkort functieprofiel op.

 

IXIUT het functieprofiel, u ziet de juiste kandidaat!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over de mogelijkheden?