Assessment

Gedragsanalyse

Drijfveren-analyse

Functieprofiel opstellen

Team ontwikkeling

‘Meten en ontwikkelen van talent’

Diensten

Assessment

Met een assessment kan een werkgever persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten van kandidaten meten. Hoe neemt iemand beslissingen? Hoe handelt een beoogde kandidaat in lastige situaties en heeft hij snel inzicht? IXIUT kan werkgevers ondersteunen bij het inrichten van een assessment.

Afhankelijk van de ontwikkelvraag en de zwaarte van de functie, stelt IXIUT Assessment een passend programma samen. In samenwerking met geselecteerde partners organiseren we onderdelen als een capaciteitentest, persoonlijke vragenlijsten, een rollenspel en/of een interview met een psycholoog.

 

Ontwikkelassessment

Assessments zijn een ideaal hulpmiddel bij selectie van personeel, met name voor de zwaardere functies. Daarnaast is het een perfecte tool voor ontwikkeling van zittend personeel. We noemen dit een ontwikkelassessment. Het lerende karakter van dit assessment zit met name in de continue feedback op de dag zelf.

 

Investeren in functioneren

IXIUT maakt met een ontwikkelassessment inzichtelijk wat de doorgroeimogelijkheden van uzelf of van uw medewerker zijn. Wat kan óf moet ontwikkeld worden op basis van persoonlijkheid en intelligentie? Met een ontwikkelassessment investeert u in het beter  functioneren van mensen. En daarmee in het succes van uw organisatie. Voor de medewerker zelf is het vaak een nieuwe impuls voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Talent is overal, je moet het alleen zien!

 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten over de mogelijkheden?